تبلیغات
راک باز ها - ثبت شرکت گردشگری

راک باز ها

یکشنبه 12 آبان 1398

ثبت شرکت گردشگری

نویسنده: nazanin nazanin   


سازمان جهانی جهانگردی تعریف ذیل را در مورد جهانگردی ارائه کرده است :
جهانگردی یا گردشگری، مجموعه کارهایی است که فرد در مسافرت و در مکانی خارج از محیط معمول خود انجام می دهد، این مسافرت بیش از یک سال طول نمی کشد و هدف تفریح ، تجارت یا فعالیت های دیگر است.
از دیدگاه بازاریابان، گردشگری به مجموعه فعالیتی اطلاق می شود که در جریان مسافرت یک گردشگر اتفاق می افتد. این فرایند شامل هر فعالیتی از قبیل برنامه ریزی سفر، مسافرت به مقصد، اقامت ، بازگشت می شود.
امروزه به دلایل سطوح بالای آموزش و آگاهی از نواحی مختلف جهان، توسعه سریع و وسیع اقتصادی، بهبود کلی سیستم حمل و نقل در خدمات مسافرت های هوایی و شبکه بزرگ راه ها و … تعداد گردشگران و جهانگردان بین المللی به سرعت افزایش یافته است که همین مهم، توسعه و گسترش سازمان ها و شرکت های گردشگری را در پی داشته است.
در این مقاله، ضمن پرداختن به مدارک مورد نیاز جهت ثبت شرکت های گردشگری، به شرایط لازم جهت ثبت شرکت می پردازیم. لطفاً ما را تا پایان این مقاله همراهی بفرمایید.

مدارک مورد نیاز جهت ثبت شرکت گردشگری
1- کپی کارت ملی و اصل آن
2- کپی کامل تمام صفحات شناسنامه به همراه اصل
3- مدارک مربوط به سابقه کار و پرداخت بیمه
4- اظهارنامه رسمی ثبت شرکت ها برای اشخاص حقوقی
5- کپی آخرین مدرک تحصیلی به همراه اصل مدارک
6- کپی کارت پایان خدمت و اصل آن ( ویژه آقایان )
7- تعداد شش قطعه عکس سه در چهار

شرایط صدور مجوز برای ثبت شرکت گردشگری:
موضوع فعالیت مربوط به سازمان فرهنگی و گردشگری مستلزم اخذ مجوز از سازمان حج و زیارت، سازمان میراث فرهنگی، گردشگری و سازمان هواپیمایی می باشد. شرایط صدور مجوز جهت ثبت شرکت گردشگری به قرار ذیل است:
الف) شرایط اشخاص حقیقی:
1- تابعیت ایران
2- داشتن حداقل 25 سال سن
3- داشتن حداقل مدرک تحصیلی کارشناسی
4- متدین به دین اسلام یا سایر ادیان به رسمیت شناخته شده در قانون اساسی
5- عدم اعتیاد به مواد مخدر بنا به تایید مراجع ذی صلاح
6- ارائه گواهی عدم سوء پیشینه
7- کارت پایان خدمت نظام وظیفه یا معافیت از آن برای متقاضیان مرد
8- نداشتن اشتغال دیگر که مانع فعالیت مورد نظر باشد.
9- داشتن حداقل 3 سال سابقه کار مفید مرتبط با فعالیت مرتبط و صلاحیت شغلی
تبصره) مجوز تاسیس و فعالیت دفتر برای اتباع بیگانه فقط در قالب اشخاص حقوقی و با رعایت قوانین و مقررات مربوط صادر می شود.
ب) آدرس یا مکان فعالیت:
متقاضیان تاسیس دفتر، باید محلی را با شرایط ذیل جهت انجام فعالیت خود به تشخیص مرجع صدور مجوز، دارا باشد.
1- ارتباط موضوع فعالیت شخص حقوقی با فعالیت های موضوع آیین نامه نظارت بر تاسیس و فعالیت دفترهای خدمات مسافرتی، سیاحتی، جهانگردی و زیارتی
2- داشتن سند تجاری یا اداری محل فعالیت
3- در صورت مالکیت، ارائه اصل سند همراه با تصویر آن
4- در صورت استیجاری، ارائه اصل اجاره نامه محضری همراه تصویر آن
5- داشتن تجهیزات و امکانات مناسب نوع فعالیت با محل فعالیت
6- واقع بودن محل فعالیت در طبقه اول یا همکف و قابل دسترسی و در دید عموم بودن
متقاضی باید نام و نشان دفتر خود را به مرجع صدور مجوز اعلام کند تا پس از تایید مورد استفاده قرار دهد. نام انتخابی باید دارای مفهوم متناسب با فعالیت دفتر بوده و از نام های غیر فارسی و غیر متعارف نباشد.
متقاضیان تاسیس دفتر باید یک نفر را به عنوان مدیر فنی به مراجع مربوط حسب مورد معرفی نمایند.مدیر فنی ضمن دارا بودن شرایط اشخاص حقیقی که گفته شد می بایست شرایط ذیل را داشته باشد:
1- آشنایی کامل به یکی از زبان های خارجی ترجیحاً انگلیسی و مورد متقاضیان دفتر خدمات زیارتی ترجیحاً عربی
2- ارایه گواهینامه فارغ التحصیلان از آموزشگاه ها و مراکز آموزش عالی و مدارس حرفه ای خدمات مسافرتی و سیاحتی- جهانگردی یا مراکز آموزشی وزارتخانه های مرتبط
ج) ضمانت بانکی

نظرات() 
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر